Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell presenta el seu potencial turístic a Zurich

Escrit per el 30 d'Octubre de 2021

  • L’IPEP, conjuntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava – Pirineu de Girona, ha presentat a Palafrugell com a destinació de potencial turístic a Zurich.
  • Conversem amb la Marta Moreno de l’IPEP sobre dues de les jornades de presentació.

Contactem amb la Marta Moreno de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, la qual va assistir a les jornades de promoció turística celebrades a Bèlgica i Suïssa. Enguany, l’IPEP ha presentat Palafrugell a Zurich (Suïssa). Davant la notícia, Moreno detalla quines són les intencions d’aquestes jornades i com van funcionar.

Les darreres setmanes, Palafrugell va ser presentat com a destinació d’interès turístic a Bèlgica i a Suïssa a través d’uns actes organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava – Pirineu de Girona.

Els actes, han estat limitats a cinc destinacions per acte a causa de les restriccions sanitàries per la COVID-19. Tot i així, Palafrugell va entrar en ambdós jornades, ja que es va considerar com una destinació de “producte premium” a causa de la bellesa i exclusivitat del territori.

La presentació del potencial turístic de Palafrugell, busca atraure públic tot l’any

En aquest punt de l’entrevista, Moreno remarca que el mercat turístic Suïs disposa d’un poder adquisitiu alt i és un públic objectiu del nostre turisme. Una de les causes afegides és que no tenen vacances d’estiu tan llargues, sinó que les tenen més repartides. El que provoca més visites al llarg de tot l’any.

Amb aquestes jornades, es busca promoure la destinació turística d’entre els habitants del país a través dels seus mitjans de comunicació. De cares a la primavera, des de l’IPEP conjuntament amb el Patronat de Turisme, es mirarà quin mitjà d’aquells presents vindrà al territori per reportar el nostre poble al seu país.

Per concloure, Moreno comparteix que la jornada de Zurich va presentar un increment quant a l’assistència de mitjans de comunicació. El que es tradueix com positiu, perquè suposa més difusió de Palafrugell al territori.

Finalment, trobareu adjunta a continuació la conversa amb la Marta Moreno de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).