Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Objectiu recuperar el turisme estranger

Escrit per a 13 d'Octubre de 2021

  • L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell participa en una jornada per atraure turisme dels Països Baixos.
  • És un perfil de turista que arriba fora de temporada, generalment al juny o al setembre.

La setmana passada l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) va participar en una jornada de presentació del municipi com a destinació turística a la ciutat belga d’Anvers. L’objectiu d’aquesta trobada és donar a conèixer Palafrugell a un tipus de turisme estranger molt interessant. I és que el turista dels Països Baixos sol viatjar fora de temporada, al juny o al setembre.

Després de tancar el segon estiu amb restriccions de mobilitat per la pandèmia, l’IPEP ja treballa en el gran objectiu de recuperar el turisme estranger. Tot i que, com remarca Marta Moreno, responsable del servei de Turisme, la d’enguany ha estat una temporada molt bona a nivell d’ocupació.

A més, el tipus de turisme que proporcionen els Països Baixos és molt interessant a nivell d‘allargar la temporada turística. Així, Moreno apunta que aquest mercat sol fer les seves vacances al juny, a principis d’estiu o a finals, al mes de setembre.

Amb tot, el patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona va organitzar aquesta jornada, dos anys després que n’organitzés la darrera. L’àrea de Promoció Econòmica de Palafrugell hi va participar per ser una destinació atractiva pels sectors als que anava dirigit. A més, també ho van fer com a representació de l’Associació de Turisme de Palafrugell (ATP). En aquest sentit, Marta Moreno explica que van aprofitar la jornada per presentar la nova web i els recursos creats durant la pandèmia.

Repercussió en mitjans internacionals

Des de l’IPEP valoren molt positivament la jornada, també per la resposta dels diferents tour operadors que hi van participar. A més, la responsable del servei de Turisme de l’IPEP també apunta que una de les publicacions més importants de Bèlgica farà un reportatge de Palafrugell com a destinació.

I després d’aquesta jornada, des de l’àrea de Promoció Econòmica estan pendents de participar en una que es farà a Zuric. De fet, només han de concretar si es prou interessant per assistir-hi. En tot cas, des de l’IPEP se segueixen fent accions per recuperar el turisme estranger perdut durant la pandèmia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *