Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Possible canvi de tendència al temps, a partir de dimecres

Escrit per a 28 de Febrer de 2022

Imatge de Calella (Miquel Galceran)

Un cop més, comptem a Ràdio Palafrugell amb la previsió meteorològica que ens fa en Josep Pascual, des de l’Observatori de l’Estartit. Aquest passat cap de setmana ha estat força ventós a les nostres contrades. Dissabte ens va afectar força el vent de tramuntana, mentre que diumenge va girar cap a Garbí. Les previsions de què no hi haurien canvis es van complir.

Seguirem avui amb força estones de sol. A partir de demà, s’anirà omplint el cel de núvols. No es preveuen canvis fins dimecres i dijous, quan pot haver-hi algun petit canvi i l’entrada possible d’alguna gotellada. Pot ser l’avís d’un canvi d’inèrcia en el temps, tot i que no és segur.

Josep Pascual ens recorda que els països del nord d’Europa (i també Itàlia o Grècia) han patit fortes pluges i tempestes en les darreres setmanes.

La temperatura del mar segueix un pèl per sobre del que és habitual en aquesta època. Entre 13,1 ºC i 13,4 ºC, sobretot a causa de la manca de pluges. Segons Meteopalafrugell.cat, aquest matí i migdia de dilluns hem tingut un vent de sud-est, entre Migjorn i Xaloc, pràcticament nul, i una temperatura que ha vorejat els 14 graus a les 2 del migdia.

Fotografia: Miquel Galceran


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *