Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Pont de desembre acompanyat d’un temps inestable

Escrit per a 3 de Desembre de 2021

  • En Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit comparteix les previsions per aquest pont de desembre que engloba del 3 al 6 de desembre.
  • Durant la previsió meteorològica, Pascual preveu un temps inestable: amb tramuntanes intermitents, plugims i algunes clarianes.

Dediquem l’habitual aturada de divendres per oferir la previsió meteorològica de la mà d’en Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. A continuació, Pascual comparteix les previsions per aquest primer i llarg cap de setmana de desembre del 2021. Durant la previsió meteorològica, Pascual preveu un temps inestable: amb tramuntanes intermitents, plugims i algunes clarianes.

NOVEMBRE 2021 (Josep Pascual)

En primer lloc, recordant la previsió d’aquests darrers dies, Pascual avança que la situació no canviarà massa. Segueix present l’anticicló de l’Atlàntic, el corredor de vent de tramuntana i les baixes temperatures del centre d’Europa.

Conversant sobre la tramuntana dels darrers dies, Pascual destaca la d’aquesta nit passada. La qual, desapareixerà a la tarda. Causant nuvolades més estàtiques i vent fluix al vespre.

Sobre dissabte, el vent seguirà fluix, de tipus terrenal i de Garbí. Segons Pascual, el temps serà més agradable que els darrers dies. Ja que també pujaran les temperatures. Tot plegat fins al migdia, on s’espera l’arribada de núvols del nord amb possibilitat d’algun plugim al vespre.

De nou diumenge dominaran els núvols amb clarianes intermitents i algun plugim. Però a la tarda, tornarà la tramuntana més notable. La qual es preveu que persisteixi fins al llarg de tot el dilluns festiu. Augmentant la possibilitat de mala mar al territori.

Valoració del temps viscut el mes de novembre

Abans de concloure amb la previsió, Pascual fa una valoració del temps viscut el darrer mes de novembre. Assegura que s’ha mantingut una temperatura normal per aquest mes de l’any, el qual hem acabat amb temperatures més baixes. També hi destaca les pluges generoses en algues zones del territori, com l’Estartit.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *