Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Viatjar en avió estant embarassada

Rubén Herranz

Seguim recuperant càpsules de salut de l’Hora del Peix Fregit. En aquest podcast trobareu tota una sèrie de consells que heu de seguir si heu de viatjar en avió estant embarassada.

Primer de tot, s’ha de dir que l’embaràs no és motiu per no viatjar, però cal prendre precaucions abans i durant el viatge. L’Elsa Rueda, infermera del CAP de Palafrugell feia, entre d’altres, les següents recomanacions.

D’una banda, abans del viatge consultar al ginecòleg si hi ha cap problema en l’embaràs o en la seva salut general que el converteixi en un embaràs de risc o en dificulti el viatge. D’altra banda, també cal tenir en compte quines són les vacunes que estan permeses estant embarassada i quines són contraindicades.

A més, també cal evitar viatjar en avió des de l’últim mes d’embaràs fins a 7 després del part. Així, dins de l’avió s’ha de cordar el cinturó de seguretat per sota la panxa i aixecar-se a caminar uns 10 minuts cada hora. D’altra banda, també hi ha tota una sèrie de recomanacions que s’han de prendre un cop ens trobem al lloc de destinació.

Per tant, ara que és una època en que la gent acostuma a marxar de vacances, recuperem aquesta càpsula en la que l’Elsa ens porta consell a l’hora de viatjar en avió estant embarassada.

L’Hora del Peix Fregit

El magazine matinal de Palafrugell

More info