Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Quim Sánchez presenta el nou disc de Swimming in a Pan

Rafel Corbí

  • La formació Swimming in a Pan presenta la primera entrega de l’àlbum discogràfic que sortirà a la llum al mes de maig.
  • El primer senzill va ser presentat a Can Genís.

La formació liderada pel begurenc Quim Sànchez, Swimming in a pan, presenta un nou treball discogràfic. Aquesta, actualment un duet, va donar-se a conèixer amb el seu primer senzill Men on the roadque presenta la història d’un senyor arrogant que torna cap a casa i demana pietat a la policia. Per Sánchez, aquest tema transmet l’ADN del grup.

El nou àlbum té com a nom Unlabeled, que transmet amb perfecció el rebuig de les etiquetes musicals que exposa Sànchez.

Aquest sortirà a la llum el pròxim 6 de maig, però fins llavors, ja es van publicant nous singles que permeten mantenir vives les xarxes socials. Entre ells, el segon senzill que és Winter wind, un tema que transmet l’energia de la formació i que exposa que l’hivern també té coses bones, tot i que generalment és una estació odiada. Aquesta cançó és en anglès, ja que al líder li agrada més la sonoritat de la música en aquest idioma.

 

A part dels dos senzills ja publicats, aquesta primavera en gaudirem dos més que es coneixeran pròximament. Inicialment, es volia publicar en format de vinil, però es va descartar pels costos econòmics.

Swimming in a pan

El nom del grup fa honor a l’ofici de Quim Sànchez, ja que quan és a baix dels escenaris se situa davant dels fogons. El líder del duet explica que va escollir el nom de Swimming in a pan envoltat de paelles i cassoles.

Aquesta formació no és la primera iniciativa musical del begurenc, ja que va començar a tocar la bateria amb 20 anys. Més tard, va engegar un projecte que duia a terme versions de cançons, però que també, va començar a compondre nous temes.

El grup actualment és un duet al costat de Marco Vianello, tot i que Sánchez reconeix que estarien oberts a fer alguna nova incorporació per ampliar el projecte i provar nous estils musicals.

 

Així és la vida

L'espai matinal de Palafrugell

More info