Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Núria Conangla presenta ‘ImPossible’

Rafel Corbí

  • La cantant amb vinculació amb Palafrugell presenta el seu nou senzill.
  • Ha col·laborat amb la cantant de l’Hospitalet de Llobregat, Suzanna.

La cantant de la Garriga, Núria Conangla, presenta el seu nou treball discogràfic. Tot i les seves arrels de la cantant al Berguedà, Osona i el Vallès Oriental, té molta vinculació amb el municipi, ja que passa moltes temporades a Calella de Palafrugell.

En aquest cas, ens presenta la seva nova cançó, ImPossible, que combina diversos estils, fragments en els quals reconeix que canta molt ràpidament, però que els contraposa amb les parts més melòdiques.

 

 

La cançó ens presenta la relació clandestina que té una noia amb un noi que ja té parella. Explica que estan molt bé junts, però que ha arribat el moment en què ja no vol seguir sent l’amant i haver-se d’amagar. Per aquest motiu, farà triar-lo sobre què vol fer. Tanmateix, reconeix que ell té força garbuix mental.

 

 

Per altra banda, Conangla ha volgut combinar diversos estils perquè volia sonar com la música actual, amb un toc pop electrònic i ballable. A més, volia que es pogués ballar al videoclip.

 

 

També detalla que la cançó va néixer a l’estiu passat i que en una setmana va tenir molta inspiració per tancar la primera versió. Amb el nom d’ImPossible, permet remarcar que allò que pot semblar difícil d’aconseguir, pot tenir possibilitats d’esdevenir una realitat.

 

 

Comptar amb el mateix equip que ‘Fuck Likes’

Núria Conangla ja va presentar als diferents espais de Ràdio Palafrugell el seu primer senzill, Fuck Likes. Després de la bona rebuda, ha volgut comptar amb el mateix equip de producció, com Iñaki Marquigui o Chris Gehringer, entre d’altres. El darrer ha masteritzat artistes com Dua Lipa, Lil Nas X o Lady Gaga.

 

 

A més, ha comptat amb la participació de l’artista de l’Hospitalet de Llobregat, Suzanna. En aquest cas, canta una estrofa de trap.

 

Satisfeta amb el seu primer senzill

Pel que fa al primer senzill, explica que es mostra molt satisfeta de com va evolucionar, afegint que no va tenir cap empresa que li fes la distribució. A més, detalla que li va permetre donar-se a conèixer entre un públic molt ampli.

 

 

Per altra banda, Núria Conangla també ha participat en concerts amb nombrosos artistes de casa nostra. Recentment, va acompanyar la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya amb el seu violoncel. Amb aquests, va col·laborar amb formacions, entre elles, Arjau.

 

 

Així és la vida

L'espai matinal de Palafrugell

More info