Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La cantant Sandra Hunter presenta el seu nou single: “Tot Anirà Bé”

Rafel Corbí

Després del seu èxit nadalenc, la cançó “La Plaça del Vi”, la cantant i compositora Sandra Hunter, ens ha presentat el seu nou single, anomenat “Tot Anirà Bé“. Aquest és el tema triat per la Sandra per a  presentar-se al públic català, i en la nostra llengua.
“Tot Anirà Bé”, amb un esperit optimista i lluitador, compta amb la col·laboració d’en Tonet Blazquez, vocalista del guardonat grup d’Altafulla Porto Bello.
La Sandra ens parlava al matinal de Ràdio Palafrugell d’aquesta cançó:

Una coneixença amb el Tonet feta a través de les xarxes socials, a causa de l’admiració que la Sandra Hunter sent per la música de Porto Bello.

Actualment, la Sandra es troba immersa en la preparació de dos grans projectes musicals. El primer, format per tres nous temes, que és presentaran els mesos de juny, agost i setembre.
L’artista ens explica que “aquests temes porten impreses coses que m’apassionen com la Lluna, els boscos o les Bruixes. També aporto el meu granet de sorra al reconeixement o el coneixement de la cultura catalana fora de les nostres fronteres”.
Els tres temes del projecte es presentaran en català i en anglès, dirigint-los així a tota la seva audiència. Aniran acompanyats tots ells dels seus videoclips, també en les dues llengües.
La Sandra ha comptat, en aquesta ocasió, amb el productor musical Sergi Bagó, jove promesa del pop català que ha treballat amb grups consagrats com Buhos, Porto Bello, Strombers … i que lidera el grup de versions Banda Neón.

El segon projecte musical que ocupa a Sandra Hunter, arrencarà a l’octubre amb títols en català, en anglès i en els dos idiomes combinats. El que us podem avançar és que es tracta d’un nou i original projecte. Els temes que en formaran part tenen sentit, cada un d’ells de forma individual. Serà, però, en el seu conjunt on podrem trobar el veritable missatge que l’artista ens vol transmetre.

Sandra Hunter

Així és la vida

L'espai matinal de Palafrugell

More info