Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


“Garcia&Terribas, associats” a Ràdio Palafrugell

Ràdio Palafrugell

Programa especial de Garcia&Terribas, associats a Ràdio Palafrugell des de Calella de Palafrugell. Pere Garcia i Guillem Terribas des de fa anys fan un programa en el que repassen les obres de teatre i propostes culturals. Actualment el programa s’emet per Ràdio Salt, però aprofitant que els dos estiuegen a Calella s’han ofert a fer un programa especial per a Ràdio Palafrugell

En l’especial  de Garcia&Terribas, associats a Ràdio Palafrugell s’ha comentat l‘inici del Festival Cap Roig de Calella de Palafrugell. D’altra banda, també s’ha entrevistat a Àlex Cebollero, director del Cine Club Garbí de Palafrugell. Els films que ofereix en cartellera el Cine Club Garbí són pel·lícules no comercials. Aquest és el gran tret diferenciador respecte a les gran sales de cinema de la comarca. Això provoca que el Cine Club Garbí tingui un públic molt fidel.

D’altra banda, un cop acabat el programa de Pere Garci i Guillem Terribas, hem conversat amb el llibreter i activista cultural gironí. Guillem Terribas presenta avui a les 19h la seva exposició Mirades d’ahir i d’avui al local de l’Associació de Veïns i Amics de Calella (AVAC). Aquesta exposició és un repàs de pintures que Terribas ha anat fent des de finals dels anys 70 fins ara.

Per últim, hem tancat el programa des de la plaça del Port Bo conversant amb la presidenta de l’AVAC, la Lluïsa Bonal. Hem repassat les activitats que hi ha Calella, posant la mirada en la Processó de la Verge del Carme de diumenge.

Garcia&Terribas associats a Ràdio Palafrugell

Guillem Terribas, Pere Garcia i Àlex Cebollero

Programes especials

L'oci de Palafrugell

More info