Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Festival Cap Roig s’inicia amb 36.000 entrades venudes

Escrit per el 12 de Juliol de 2019

  • 5 concerts ja han esgotat les seves entrades i 8 més estan a punt de fer-ho
  • Des de l’organització per enguany es marquen arribar a les 46.000 mil entrades

Avui es dona el tret de sortida a un dels festivals de música estivals més esperats de la Costa Brava, i ho fa amb optimisme. El Festival Cap Roig s’inicia amb 36.000 entrades venudes. En aquest sentit, Juli Guiu, director del festival apunta que “el que aquest any hi haig menys concerts fa que ens marquen arribar entre les 46 i les 48 mil entrades”.

Des de fa uns quants dies ja hi ha cinc concerts que han penjat el cartell de “sold out”. Ja ha exhaurit les localitats pels concerts de Diana Krall, Sílvia Pérez Cruz, Luis Fonsi, Morat i Aitana. A més, també hi ha una desena de concerts pels quals queden molt poques entrades.

Així doncs, el punt de partida és molt bo, però el fet que en aquesta edició hi hagi 3 concerts menys que al 2018 farà que no s’arribi al record d’assistència que està en 56.000 entrades. Juli Guiu destaca quina són les xifres que s’han marcat des de l’organització.

D’altra banda, i en el sentit d’arribar a un tipus de públic diferent, des de Cap Roig fa 7 anys es van introduir propostes per a un públic familiar. Aquesta és una iniciativa que va sorgir fa 7 anys i de la qual estan molt satisfets.

Maluma per començar i Ainhoa Arteta per acabar

El primer dels concerts tindrà lloc avui i serà a càrrec del colombià Maluma. D’altra banda, fins el 21 d’agost Cap Roig oferirà 25 concerts més. El darrer de tots serà la de la soprano, Ainhoa Arteta. Un concert especial ja que una part de la recaptació anirà destinada a l’associació AcompanyArt de Palafrugell.

Per tant, el Festival Cap Roig s’inicia amb 36.000 entrades venudes i amb la intenció d’arribar a les 48 mil.

Juli Guiu als micròfons de Ràdio Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).