Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Clara Peya presenta el seu nou disc, “Estómac”, a Palafrugell

Clara Peya Presentació Estómac a Palafrugell

L’artista palfrugellenca, Clara Peya presenta a Palafrugell el seu 8è treball d’estudi, “Estómac”, un disc que “parla de l’amor romàntic però a mode de desconstrucció” segons ha explicat l’artista a Ràdio Palafrugell. El concert de Clara Peya serà aquest dissabte a les 21:30h al Teatre Municipal de Palafrugell.

La palafrugellenca també ha destacat que l’amor romàntic s’ha convertit en una eina de control del patriarcat i amb “Estómac” vol reivindicar altres tipus d’amors com el de l’amistat, el de veinatge o el de germanor que també són molt importants.

El concert de dissabte al Teatre serà especial per Peya pel fet de “jugar a casa”, un fet que per molta gent és desconegut. Tot i que ella pregona els seus orígens empordanesos i palafrugellencs, encara hi ha molta gent que no sap que ella va néixer a Palafrugell.

D’altra banda, a més a més de la vessant musical, Clara Peya també treballa altres disciplines artístiques com la dansa o el teatre. Aquesta versatilitat ha fet que a inicis d’aquest any, Peya fos una de les guardonades amb el Premi Nacional de Cultura, convertint-se així, amb la persona més jove en rebre aquest reconeixement per part de la Generalitat de Catalunya. Aquest premi i d’altres que ha anat rebent en els darrers anys, segons l’artista palafrugellenca és un altaveu més per aprofitar per continuar amb la seva reivindicació.

El concert de dissabte està emmarcat dins del Festival Ítaca, Cultura i Acció Popular que es desenvolupa en diversos punts del Baix Empordà fins el mes de juliol.