Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Planeta Nou, alenada d’aire fresc al panorama musical català

Escrit per a 1 de Juny de 2023

Inspirats en el pop actual i traient la pols als sintetitzadors dels anys 80, Planeta Nou apareix al panorama musical català per donar-li una alenada d’aire fresc i portar-li la sonoritat del pop més internacional amb el seu primer EP. Tot el treball són composicions originals del grup, i tota la producció ha estat a càrrec de Ramon Figueras a La Cabina.

Aquest treball del grup vallesà compta amb 5 cançons que parlen de temes com l’amor i el desamor, el síndrome de Peter Pan, la nostàlgia, les arrels i la consciència ambiental. I ho fan buscant una sonoritat pròpia que parteix d’uns referents que van des dels primers treballs de Coldplay o Capital Cities fins a sonoritats més actuals com Dua Lipa o Charlie Puth, sense obviar referents km0 com Oques Grasses o Doctor Prats.

Planeta Nou han volgut compartir amb el món les seves reflexions, pròpies del moment vital en què es troben els seus membres. Es podria dir que estan composant la banda sonora de les seves vides per aconseguir fer música festiva que tracti tant temes mundans com les reflexions pròpies de les inquietuds inherents al procés de créixer.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *