Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Píndoles formatives gratuïtes de l’IPEP

Escrit per el 11 de Març de 2021

  • L’arribada de la primavera és sinònim que també arriben noves càpsules formatives per part de l’IPEP.
  • Es tracta de 5 formacions enfocades en la recerca de feina i 7 relacionades amb l’emprenedoria.

Un any més per aquestes dates, la Tània Sagués i la Sònia Planas visiten els estudis de Ràdio Palafrugell per explicar les píndoles formatives gratuïtes que ofereixen des de l’IPEP. En total són 12 accions, 5 relacionades en la recerca de feina i 7 en l’emprenedoria.

Les càpsules enfocades en empresa i emprenedoria, s’inicien la setmana que ve. En aquest sentit, la primera serà una doble sessió de coaching a càrrec de Joana Frigolé que tindrà lloc els dies 16 i 23 de març.

La formació es farà en horari de migdia i serà de manera telemàtica. Us podeu inscriure a la càpsula Resiliència i emocions saludables a l’enllaç.

D’altra banda, la següent de les propostes està enfocada per a les persones que tenen una idea de negoci. Aquesta es farà el 25 de març de les 9 a les 13h i serà presencial.

En aquesta línia, Sònia Planas destaca que aquesta formació pot ser una molt bona oportunitat per aprofitar que molts locals han hagut de baixar la persiana.

A continuació d’aquestes dues primeres píndoles formatives gratuïtes de l’IPEP, a l’abril també han programat les de Personal shopper i Manipulació d’aliments. A més, durant l’abril també començaran dues càpsules de 30h. Una sobre les eines per a la innovació i una altra per aprendre a utilitzar tots els recursos de Google.

Per últim, la darrera de les accions formatives de l’espai empresa i emprenedoria està relacionada en donar a conèixer el Canva.

5 accions per facilitar la recerca de feina

Per la seva banda, Tània Sagués, del SOMI de Palafrugell ha detallat les píndoles formatives enfocades en la recerca de feina. Respecte altres anys repeteixen la formació per donar al currículum un tret diferencial i també la que dona les nocions bàsiques d’Internet. En aquesta línia, la Tània destaca que es torna a fer després de la bona acceptació que va tenir l’any passat.

També destaca la formació que impartirà Rosaura Alastruey enfocada en com saber explotar les oportunitats laborals a través dels nostres contactes.

D’altra banda, també hi haurà una càpsula adreçada als majors de 45 anys. Es tracta de 4 sessions de coaching a càrrec de Pau López. I per últim, també una xerrada per a empreses per donar a conèixer una subvenció del SOC per contractar a persones majors de 45 anys. Aquesta tindrà lloc el proper 17 de març i serà telemàtica.

Trobareu tota la informació sobre les dates al web de l’ipep, així com els formularis d’inscripció per a les 12 accions formatives gratuïtes.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).