Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les propostes socials i mediambientals dels alumnes del PFI i PTT a Palafrugell

Escrit per el 18 d'Abril de 2021

  • Conversem amb Anna Iglesias, tutora dels alumnes del PFI i PTT a Palafrugell.
  • A continuació, coneixem l’actualitat sobre els projectes socials i mediambientals dels alumnes i el funcionament dels programes.

Contactem amb la tutora Anna Iglesias per conèixer l’actualitat sobre les propostes socials i mediambientals que marquen les activitats dels alumnes del Programa de Formació i Inserció (PFI) i Pla de Transició al Treball (PTT) a Palafrugell, Calonge i Sant Antoni.

En primer lloc, Iglesias ens fa un resum sobre l’actualitat de les activitats que han realitzat des del PFI i PTT. A més d’explicar-nos com ho fan i les intencions darrere les diferents col·laboracions.

A continuació, preguntem a la tutora Anna Iglesias sobre quins han estat els efectes de les formacions en l’alumnat. Assegura que els projectes carregats de valor social, augmenten la dedicació, la satisfacció i la capacitat de reflexió en els i les alumnes.

Els alumnes PFI i PTT s’han presentat als Premis Impuls FP del Departament d’Educació

Un altre punt important és que el grup del 2020 s’ha presentat als Premis Impuls FP en la categoria d’Innovació i esperen els resultats a finals de maig. En aquest sentit, l’Anna Iglesias avança a Ràdio Palafrugell quin ha estat el projecte presentat.

Projecte a l’Escola Bressol Municipal Els Belluguets.
Cosint les seves pròpies mascaretes

D’entre tots els projectes, alguns són iniciatives del mateix alumnat. Com per exemple, la confecció de mascaretes uniformades per tot el grup. Iglesias assegura que escoltar l’alumnat, és una forma de fer-los sentir part de la seva formació.

Preinscripcions obertes a finals d’abril

Per últim, l’Anna Iglesias recorda que del 10 al 21 de maig s’obra el procés d’inscripció als PFI i PTT.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).