Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Passat l’estiu s’actuarà en 3 nous carrers

Escrit per a 13 d'Agost de 2019

  • Els carrers Sant Josep, Manufactures del Suro i Trefí seran les properes actuacions integrals que farà l’Ajuntament de Palafrugell.
  • Aquestes actuacions formaran part de les IFS (Inversions Financerament Sostenibles).

Lluís Ros, regidor d’Obra Pública de l’Ajuntament de Palafrugell ha confirmat que passat l’estiu s’actuarà en 3 nous carrers de la vila. Aquests seran el Sant Josep, el Manufactures del Suro i el Trefí. A més, totes aquestes actuacions formaran part de les Inversions Financerament Sostenibles (IFS). Per tant, hauran de finalitzar abans que acabi aquest any 2019.

En el passat ple del mes de juliol del consistori palafrugellenc es van aprovar les IFS per aquest any. De les 5 que es van aprovar, 3 corresponien a reformes integrals de carrers. Malgrat que es van aprovar el passat mes, no serà fins passat l’estiu que s’actuarà en els 3 carrers. Així, amb l’arribada de la tardor, Lluís Ros avança que les vies afectades són Manufactures del Suro, Sant Josep i del Trefí.

Al voltant de perquè enguany amb les IFS s’ha decidit actuar sobre aquests tres carrers, Ros detalla que és una qüestió de prioritats. Així, segons el regidor, aquests són vies en el que pel volum de trànsit interessa fer-les per davant d’altres.

D’altra banda, Lluís Ros no descarta que en determinats carrers es pugui fer una actuació en la que només s’hi apliqui una capa d’asfalt. Això no obstant, la xarxa de sanejament d’aquests ha de ser prou bona.

Unes reformes integrals d’aquests tres carrers que segons ha explicat l’edil d’Obra Pública començaran a l’octubre. En aquest sentit, Ros no ha volgut avançar més detalls, ja que encara estan pendents de reunir-se amb els veïns i veïnes de la zona.

passat l'estiu s'actuarà en 3 carrers de Palafrugell
Carrer Sant Josep de Palafrugell, un dels 3 que a partir del mes d’octubre es reformaran

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *