Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell tornarà a tenir toc de queda

Escrit per el 17 d'Agost de 2021

  • Salut endureix el llindar d’apliació del toc de queda que pasas a ser de 125 casos per 100.000 habitants en els darrers 7 dies.
  • Palafrugell entra dins d’aquest rang, un fet que farà que a partir de divendres 20 d’agost.

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha rebaixat el llindar de casos de COVID per cada 100.000 habitants. Fins ara aquest se situava en 250 casos i a partir de divendres serà de 125. En aquest sentit, aquesta mesura beneficia Palafrugell que tornarà a tenir toc de queda a partir del 20 d’agost.

Al Baix Empordà continuaran amb restriccions de mobilitat nocturna, Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, però cauen d’aquesta llista Santa Cristina i Palamós. També entren en aquest llindar de casos Torroella de Montgrí i La Bisbal. Per contra, Calonge i Sant Antoni que porta els darrers 15 dies molt molest per no tenir toc de queda, continua fora de municipis amb restriccions nocturnes.

A nivell de tot Catalunya, el canvi de criteri, fa que els municipis afectats es redueixi de 176 municipis a 148. No obstant això, si s’hagués mantingut el mateix llindar, la reducció hauria estat encara més pronunciada. 

La mesura queda pendent de l’aprovació del TSJC, i entraria en vigor a partir del divendres 20 d’agost.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).