Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell tanca inscripcions a la campanya de Donació de Sang

Escrit per a 19 de Febrer de 2021

  • Conversem amb la Marissa sobre les campanyes de Donació de Sang i Donació de Plasma.
  • Un fet històric, ja que per primer cop, la campanya de Donació de Sang del BST al municipi ha hagut de tancar les inscripcions per haver completat l’aforament previst.

Ràdio Palafrugell estableix contacte amb la Marissa Grassot de Càritas Palafrugell, amb la intenció de conèixer els detalls de la campanya de Donació de Sang, que torna a aturar-se al nostre municipi aquest diumenge. D’altra banda, també conversem sobre la campanya de Donació de Plasma i la importància de la campanya en relació amb el tractament d’infectats per la COVID-19.

Donació de sang a Palafrugell

El Banc de Sang i Teixits torna a venir al nostre municipi. Per primer cop, Palafrugell ha hagut de tancar les inscripcions per al dia 20 de febrer, ja que han completat l’aforament previst.

Des de Càritas Palafrugell i el Banc de Sang i Teixits, es troben conmocionats amb la notícia.

Recordar que la donació de sang tindrà lloc el dissabte 20 de febrer al Casal Perroquial, al carrer Caritat, 66. L’horari serà de 10 h a 14 h i de 16 h a 20.00 h.

D’altra banda, la Marissa ens recorda que si no heu pogut realitzar la vostra inscripció, no deixeu d’anar al Casal Parroquial. Un cop allà, es pot preguntar per si de cas alguna de les persones inscrites, no ha assistit.

Donació de plasma a Palafrugell

Per concloure, conversem amb la Marissa Grassot sobre la importància de donar plasma. En primer lloc, ens avança que la població podrà assistir a la donació de plasma el pròxim diumenge dia 28 de febrer.

D’altra banda, coneixem que en l’actualitat, busquen donants de plasma que hagin estat infectats per la COVID-19. Una donació molt important perquè, els anticossos presents en el plasma dels donants, serveixen com a tractament per aquelles persones que están lluitant contra la COVID-19.

Per apuntar-vos a la donació de plasma, cal inscriure’s a través del telèfon 607 351 099. A diferència de la donació de sang, el procés de donació de plasma té una durada de 45 min per donant. Per tant, és molt important la inscripció i l’assistència.

Continuant en aquest punt, convé ressaltar que una persona que ha estat o està embarassada o té més de seixanta-cinc anys, no poden donar plasma.

Finalment, la Marissa aprofita la nostra sintonia per demanar la màxima solidaritat de cares a la donació de plasma, i alhora, per agrair a tots els inscrits a la donació de sang del pròxim dissabte.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *