Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat

Escrit per el 22 de Setembre de 2021

  • 600 escolars passaran pel circuit instal·lat, un any més, a la plaça de Can Mario.
  • Avui 22 de setembre s’ha tallat al trànsit els accessos a les escoles per commemorar el Dia sense cotxes a les escoles.

El servei de Mobilitat de la Policia Local, amb la col·laboració dels agents de policia comunitària, organitza aquesta setmana un Parc infantil de trànsit a la plaça de Can Mario. Així, un any més, Palafrugell se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat. De dilluns a divendres, uns 600 alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Palafrugell participaran en aquesta activitat. A més, el dissabte 25 de setembre de 9 a 13h, el parc estarà obert a tots els infants entre 10 i 14 anys, que hi vulguin participar.

Es tracta d’un circuït de trànsit amb senyals, que es pot fer en bicicleta, en patinet i en uns karts de benzina. L’objectiu és aprendre a identificar els senyals de trànsit i a circular per la via pública. Un cop fet correctament, els nens i nenes reben un carnet de conduir escolar.

També dins la Europea de la Mobilitat, avui dimecres 22 de setembre s’organitza el Dia sense cotxes a les escoles. Així doncs, s’han tallat al trànsit els accessos als centres educatius de la vila i els nens i nenes hi han hagut d’arribar a peu.

Sota el lema ‘Fes salut. Mou-te de manera sostenible’, la Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) 2021, vol destacar com la mobilitat sostenible està vinculada a la seguretat i la salut de les persones. Durant tota la setmana s’organitzen a Catalunya diferents activitats per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables. Així, es promouen els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).