Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell s’adhereix a la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya

Escrit per el 16 d'Abril de 2024

L’Ajuntament de Palafrugell s’ha adherit a la Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya. Es tracta de participar en un projecte innovador a tot l’Estat espanyol, que es va constituir al juny de 2016 per tot un seguit d’ajuntaments i institucions, amb la finalitat de coordinar i desenvolupar polítiques públiques adreçades a assegurar els drets i les llibertats de totes les persones més enllà de les seves identitats, expressions de gènere o orientacions afectives i sexuals.

Els objectius de la Xarxa de Municipis LGTBI són principalment: lluitar contra l’homofòbia, la lesbofòbia, la transfòbia, la intersexofòbia i la bifòbia de manera quotidiana i des dels diversos àmbits de les polítiques locals. A més, la xarxa pretén ser una eina per als municipis que en formen part per a impulsar el treball conjunt amb la possibilitat d’intercanviar experiències i crear sinèrgies en la defensa de totes les persones a estimar, a viure i a ser.

D’altra banda, tal i com s’ha fet en els darrers anys, el municipi també prepara diverses accions pel proper 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).