Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell rep un milió d’euros per potenciar la zona turística i comercial

Escrit per el 5 de Febrer de 2023

  • L’Estat ha publicat la resolució definitiva de la segona convocatòria d’ajudes incloses al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Palafrugell rebrà una ajuda d’1.083.755,20 euros de l’Estat per implementar una estratègia de posicionament de la seva zona comercial i turística. Forma part de la segona convocatòria d’ajudes incloses al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència al sector comercial per modernitzar mercats i zones turístiques.

L’alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, destaca que els diners no “arriben del cel”. Explica que hi ha un equip de l’Ajuntament que treballa per aconseguir-los. En aquest cas, permetran dinamitzar el centre comercial i defensar-lo de les grans superfícies.

Fotografia: Dani Cortés

El projecte de Palafrugell preveu millorar la zona de l’entorn comercial. Les iniciatives inclouen la renovació de la il·luminació dels carrers per fer-la més sostenible, la instal·lació de plaques solars, obres a la coberta del mercat de la carn, millores vials, la creació de planells informatius digitals, la millora de la gestió dels residus i publicitat.

Les mesures busquen fer més atractiva l’experiència comercial per als turistes i millorar la competitivitat dels negocis. A Catalunya, s’han concedit un total de nou projectes per un valor de 9,8 milions d’euros. Inclouen 5 projectes de mercats urbans sostenibles, 3 mercats rurals sostenibles i Palafrugell, en una zona turística.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).