Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell registra 55l/m2 el primer dia de llevantada

Escrit per a 23 d'Octubre de 2019

  • El gran gruix de pluja va arribar entre les 16 i les 17h en les que es van acumular 23l/m2

Palafrugell registra 55l/m2 el primer dia de llevantada. Malgrat que la xifra no és de les més altes de la comarca, en només una hora es va acumular la meitat de l’aigua. Així, entre les 16 i les 17h, segons els registres de Meteo Palafrugell, es van acumular 22,60l/m2.

Al centre de la vila, el primer episodi de llevantada no ha deixat gaires incidències remarcables, més enllà d’inundacions de baixos i locals. El més destacat, va ser el fet que la Policia Local ha hagut d’intervenir a Tamariu i a la rotonda de Palafrugell nord en direcció Begur.

David Puertas, cap de la Policia Local de Palafrugell destaca que el fet que coincidís amb la sortida dels infants de les escoles va fer que el cos policial hagués d’atendre moltes incidències.

Palafrugell registra 55l/m2 el primer dia de llevantada
Plaça Miquel Martí i Pol de Palafrugell, un dels punts habituals que quedin negats

Puertas ha repassat les principals incidències que ha deixat la jornada d’ahir a la xarxa viària palafrugellenca. Així, ha destacat les afectacions a la zona de la Fanga i a la riera de Tamariu.

La llevantada al Baix Empordà

Pel que fa al Baix Empordà les precipitacions més elevades s’han registrat a Torroella de Montgrí, amb un total de 99 l/m2. En el top 3 de poblacions, segons el Servei Meteorològic de Catalunya també hi trobem La Tallada d’Empordà i la Bisbal amb 66 i 49l/m2, respectivament.

D’altra banda, el fet que han caigut xàfecs intensos i en poc temps ha deixat, també diverses incidències viàries i carrers negats. La C-31 ha quedat tallada un km al trànsit a l’altura de Calonge en direcció a La Bisbal i les Avingudes s’Agaró, Castell d’Aro i Platja d’Aro de Platja d’Aro i s’Agaró han quedat inundades.

Palafrugell registra 55l/m2 el primer dia de llevantada. Aquestes són les dades de la primera jornada, d’ahir dimecres. No obstant això, encara s’ha d’estar alerta perquè al llarg d’aquest matí de dijous encara es poden produir xàfecs intensos. A la tarda i al vespre, però, la precipitació ja anirà a la baixa.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *