Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell recupera els concerts ajornats de la Festa Major

Escrit per el 6 d'Octubre de 2021

  • En un format diferent a l’habitual l’àrea de Joventut organitza aquest cap de setmana el ‘Festa a la nit tot el dia’.
  • De dissabte a dilluns hi haurà dobles concerts en horari de migida i tarda vespre.

La cinquena onada de la pandèmia va fer que els concerts destinats a joves de la Festa Major de Palafrugell es posposessin. Finalment, Palafrugell recupera bona part del cartell aquest cap de setmana aprofitant el pont del 12 d’octubre. Seran tres dies de concerts en doble sessió, de migdia i tarda vespre destinats a un públic juvenil.

Del 9 a l’11 d’octubre Palafrugell recupera els concerts ajornats de la Festa Major a la plaça de Can Mario. Així, llevat de dos grups, la resta del cartell és el mateix que estava previst pel mes de juliol. Pau Bruguera, del Punt Òmnia de Can Genís explica que la voluntat de l’àrea era oferir aquesta proposta als joves del municipi.

D’altra banda, a diferència del que es habitual, l’horari dels concerts és diferent. Així, se n’oferiran dos, un al migidia i un altra a la tarda vespre com detalla Marina Trias, dinamitzadora juvenil de l’àrea de Joventut.

Per això el nom també s’ha adaptat, i es diu ‘Festa a la nit tot el dia‘. El fet d’escollir aquest cap de setmana s’explica pel fet que hi ha molta gent que aprofitarà la festivitat del 12 d’octubre per fer pont.

Públic assegut i en taules de 4 persones

Respecte al format dels concerts, aquest també s’ha vist restringit a les condicions que marca el PROCICAT. Així, el públic haurà d’estar assegut en tot moment i distribuit en taules de 4 persones.

Per la seva banda, l’entitat juvenil Birres Braves també oferirà el Racó de la Festa Major. En aquest cas es farà des de l‘alberg Solidança i les actuacions es faran un cop acabin els concerts del migdia a la plaça Can Mario.

La reserva de taules pels concerts es pot fer a través del web de Can Genís. Llevat de l’actuació de Di-versiones, la resta de propostes (La Fúmiga, Jazzwoman, KOERS, Kharloss Selektah i The Papas’s & The Popo’s) encara tenen taules disponibles.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).