Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell recorda els seus difunts més il·lustres

Escrit per a 1 de Novembre de 2019

Com cada any, el primer dia de novembre i diada de Tots Sants, Palafrugell recorda als seus difunts més il·lustres.

Així doncs, s’han realitzat ofrenes florals institucionals en record de personatges il·lustres del municipi. Al Cementiri Municipal, s’han col·locat uns centres florals a les tombes dels fills predilectes Josep Torres i Jonama (1856-1946) i Joan Miquel Avellí (1875-1934). A més de fer-ho també a la del fill adoptiu Modest Cuixart (1925-2007). D’altra banda, al cementiri de Llofriu, l’ofrena s’ha fet l’ofrena a la tomba de Josep Pla (1897-1981). L’escriptor és, a més, fill predilecte de la vila.

Per la seva banda, a la Plaça de la Pau, s’han dipositat flors al monòlit que recorda els combatents de la Guerra Civil espanyola i als deportats als camps de concentració.

Paral·lelament, s’ha commemorat la jornada de Tots Sants acompanyada de música sacra al cementiri municipal. Per tant, els familiars que han visitat els nínxols dels seus difunts enterrats al cementiri de Palafrugell han trobat un duet musical que ha ofert diverses peces clàssiques en directe. Les interpretacions dels dos músics de corda han ambientat la visita dels assistents des de 2/4 de 10 del matí fins la una del migdia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *