Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell punxa 1.110 primeres dosis contra la COVID-19

Escrit per el 21 de Juny de 2021

  • El primer dia de la marató de vacunació a Palafrugell deixa una xifra espectacular: 1.110 vacunes administrades.

Aquest matí Ràdio Palafrugell visitava el pavelló annex al poliesportiu per assistir a l’obertura de la marató de vacunació. En aquesta visita la doctora Lola Lario comentava que esperaven apropar-se a les 1.000 vacunes. La directora del CAP de Palafrugell, però es quedava curta. En l’inici de la marató, s’han punxat un total de 1.110 vacunes.

Avui les persones de les ABS de Palafrugell, Mont-ras, Pals, Begur, Regincós i Torrent podien anar a vacunar-se en primera dosi a la marató de vacunació. Una primera jornada de les tres que es faran, la segona demà dia 22 i l’última el 29 de juny.

En només dues hores ja s’havien administrat 200 dosis, una dada que donava ales a l’optimisme. Així Lola Lario, directora del CAP de Palafrugell apuntava la possibilitat d’apropar-se al miler de vacunes.

En aquesta marató hi poden assistir els majors de 35 anys que no hagin rebut cap dosi del vaccí. A més, tampoc es pot tenir cita prèvia per vacunar-se ni haver passat la COVID en els darrers 6 mesos.

Així doncs, a la primera jornada de vacunació sense cita, Palafrugell ha punxat 1.110 primeres dosis de la vacuna contra la COVID-19. Superant, així, totes les expectatives.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).