Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell programa activitats per commemorar el 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans

Escrit per el 7 de Desembre de 2023

  • Han programat activitats infantils, una xerrada i una exposició.

Palafrugell commemora el 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans amb activitats. Les impulsa la Taula de Solidaritat i Cooperació de Palafrugell durant els pròxims dies i inclouen propostes per als infants, una xerrada i una exposició al teatre. La commemoració oficial serà el 10 de desembre.

El diumenge, 10 de desembre de 10 a 14 hores, hi haurà una activitat per als infants de primària i les seves famílies. És “Ciutat10. El joc dels drets humans” i serà a plaça Nova.

El dimecres, 13 de desembre a les 17.30 hores a la biblioteca, s’explicarà el conte tradicional sahrauí “L’eriçó i el xacal”. Va dirigit als infants de fins a sis anys. Cal inscriure’s al 972 30 48 09. Després, a les 18 hores, Desirée Bela farà la conferència “Jo no soc racista, però…” a l’auditori del Museu del Suro.

A més, fins al 17 de desembre, hi ha l’exposició “Una mirada a Malawi” d’Active Àfrica al vestíbul del Teatre Municipal de Palafrugell. L’horari d’obertura és de dilluns a divendres de 10 a 13 hores.

La Declaració Universal dels Drets Humans va proclamar-se el 10 de desembre de 1948 per part de l’Assemblea General de les Nacions Unides. Inclou trenta articles sobre els drets humans considerats bàsics i irrenunciables. L’han elaborat representants d’arreu del món.

És una llei que s’utilitza per a pressionar els governs que no compleixen alguns dels articles i que és d’obligat compliment per tots els estats membres de la comunitat internacional. Des de l’any 2006, les Nacions Unides té el Consell de Drets Humans de les Nacions Unides per vetllar que es compleixin els articles.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).