Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell programa activitats pel Dia Mundial de la Salut Mental

Escrit per el 7 d'Octubre de 2022

  • S’oferiran diverses activitats durant els pròxims dies per a sensibilitzar la població sobre diversos aspectes relatius a la salut mental.

El pròxim dilluns 10 d’octubre se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental i Palafrugell organitza activitats amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre diversos aspectes relatius a la salut mental.

El divendres, 7 d’octubre de les 9.30 a les 11 hores es farà la conferència ‘Salut mental en persones de contextos culturals diversos’ a càrrec de Saïd El Kadaoui al Museu del Suro. Les places són limitades i cal trucar al 649 87 44 16.

Dilluns, 10 d’octubre, de les 16 a les 19 hores a Plaça Nova hi haurà l’activitat ‘Peta l’estigma en salut mental’ per a totes les edats amb l’objectiu de sensibilitzar la població per tal de lluitar contra l’estigma en salut mental.

Seguidament, el dia 11 a les 17 hores es farà la conferència ‘Salut mental: factors de risc i de protecció’, a càrrec d’Agustín Camino. També es farà la inauguració de l’exposició CreArt i presentació de les càpsules audiovisuals del Club Social de Palafrugell.

I el dia 15, l’Espai Jove organitza ‘Les memòries de Memo’ del col·lectiu Tac-tiq. Serà un espectacle interactiu de dansa i poesia per a tots els públics. Permetrà entrar en un imaginari poètic convidant el públic a reconstruir la memòria i rehabilitar el teixit de Memo, un ningú, un oblidat.

Més endavant, el 28 d’octubre, es farà el ‘Taller de benestar i la salut de les dones’, entre les 10 i les 12 a la sala de dansa de Can Genís. Anirà a càrrec de Marta Riba.

Per altra banda, a la Biblioteca de Palafrugell hi haurà exposada una selecció de llibres sobre salut mental, entre els dies 10 i 15. A l’hora del pati, instituts de secundària posaran en marxa ‘Connecta amb la teva salut mental’. Per acabar, durant els dies 11, 13 i 14, s’oferiran les jornades escolars ‘Benvinguda a les noves sales del Museu del Suro’, amb recorreguts dinamitzats per persones ateses del Vimar i del Tresc.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).