Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell programa activitats pel Dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones

Escrit per el 24 de Novembre de 2022

  • Les activitats inclouen una exposició, una instal·lació, tallers i l’encesa d’espelmes, entre altres.

Aquest divendres, 25 de novembre, Palafrugell organitzarà diverses activitats amb motiu del Dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones. Una d’elles serà l’Exposició 25N al pati de Can Genís. S’oferirà una selecció fotogràfica per reafirmar que a Palafrugell “no és no i només sí és sí”. La inauguració serà a les 12 hores i estarà organitzada per l’Espai Dona i el Punt Òmnia. Ho explica Sònia Vivolas de l’Espai Dona.

També durant tot el dia a Plaça Nova, es podrà gaudir de la instal·lació Posa’t les sabates. Estarà organitzat per l’Espai Dona i l’Àrea de Joventut. Amb les sabates de dones es representaran tots els feminicidis que hi ha hagut en el darrer any.

A les 10 del matí, hi haurà el taller Autoestima i Afectivitat. Construïm relacions sanes. Anirà a càrrec de la psicòloga Imma Martí i és una activitat gratuïta. Les places ja estan totes omplertes, però hi ha una llista d’espera per possibles baixes. Les inscripcions s’han de fer al correu espaidona@palafrugell.cat.

A les 17.30 hores es farà la XIII Encesa d’espelmes i els parlaments de les entitats municipals a Plaça Nova. Hi haurà la presentació d’Awatef Ahmittach i Nacho Pascual amb els parlaments de les regidores Mònica Tauste i Roser Massaguer. També, s’acompanyarà de la música de Rita Valero, Marina Gil, Els Festucs i Anna Saez i una il·lustració d’Anna Grimal.

El pròxim dimecres, 30 de novembre, tindrà lloc el taller d’autoprotecció per a dones a la sala polivalent de la Sauleda. Les inscripcions són obligatòries. L’impartirà Fabià Batallé.

Per altra banda, aquest diumenge ja es va fer una visita guiada al Museu del Suro, anomenada Generacions silenciades. El dilluns va tenir lloc el club en femení Tot el que em val ja ho duc a dins de Rupi Kaur amb la coordinació d’Amàlia Valderrama i Montserrat Colomer.

Per acabar, des de l’Espai Dona s’ofereix informació d’interès per a les dones, juntament d’activitats de sensibilització als centres educatius, entre altres. A més, inclou l’Espai LGTBIQ+.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).