Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell presenta un ambiciós Pla Local de Joventut

Escrit per el 1 de Març de 2022

  • El Pla Local de Joventut 2022-2025 es va aprovar per unanimitat de tots els grups en la darrera sessió del ple municipal

La regidora Mónica Tauste va presentar, en la darrera sessió del plenari municipal (l’ordinari del mes de gener) el Pla Local de Joventut 2022-2025. Una eina que ha definir les actuacions i les polítiques de Joventut per als propers anys. S’ha fet una anàlisi de la realitat amb un estudi qualitatiu i quantitatiu, a més d’una enquesta als joves anomenada “El Palafrugell que Vull” que es va portar a terme el desembre del 2020. Una tasca que van portar a terme des de Joventut, al costat de totes les àrees que formen part de l’àmbit de Serveis a les Persones.

Així ho va explicar al Ple la regidora delegada d’Infància i Joventut i Polítiques d’Igualtat, Mònica Tauste.

Mònica Tauste també va fer esment de que aquest ha estat el primer Pla de Joventut que s’ha aprovat de manera unànime. Tots els grups municipals hi van votar a favor. La regidora i l’alcalde Josep Piferrer van agrair aquest gest als diferents grups. Joan Ferrer de Ciutadans va donar dades que, segons ell, son esgarrifoses per a Palafrugell

Alfons Rius, d’en Comú-Podem, va demanar que fos un pla obert i que sigui una bona eina per a treballar-hi.

Juli Fernàndez, del PSC, va qualificar d’ambiciós el pla. Va comentar que s’havia fet una bona diagnòsi i que, més enllà de que s’aprovés per unanimitat, s’hi posin recursos i es comenci a aplicar i executar.

Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell (ERC), va voler comentar les dades presentades pel regidor de Ciutadans. en aquest punt també hi ha intervenir Juli Fernàndez.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).