Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell portarà als jutjats tota la documentació de la festa a Calella

Escrit per el 6 d'Abril de 2021

  • L’Ajuntament i la Policia Local de Palafrugell han decidit traslladar totes les actes i expedients als jutjats perquè es dictamini quin ha de ser el següent pas.

La “festa” il·legal que es va produir diumenge a la tarda a Calella de Palafrugell i, en la que es van desallotjar fins a 400 persones, arribarà als jutjats. Així ho informen fonts municipals i del cos policial a Ràdio Palafrugell.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, el consistori ha pres la decisió d’agafar tres vies diferents. D’una banda, per les infraccions del local per prevenir la COVID. No es respectaven distàncies i se superava el 30% d’aforament del local. D’altra banda, per infringir l’activitat amb la que obre l’establiment. Cal recordar que la discoteca Costa Este, obre sota la llicència de restaurant. La darrera via que es planteja és la jurídica per un possible delicte contra la salut pública. En aquest sentit, des del cos policial de Palafrugell es faran unes diligències informatives al jutjat.

Un local reincident

Des de la Policia Local també apunten que aquesta discoteca és reincident en l’incompliment de les mesures contra la COVID. Així, recorden que a l’estiu del 2020 ja hi va haver polèmica per unes imatges similars a les d’aquest passat cap de setmana. En aquest sentit, serà l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palafrugell la que pot rescindir la llicència d’obertura com a restaurant.

Per últim, respecte a les persones assistents a la festa no se les va poder identificar en el moment. Des del cos policial expliquen a Ràdio Palafrugell que la gran quantitat de gent reunida, sense mascareta, posava en perill la integritat dels agents que s’hi van desplaçar. De fet, expliquen que l’ambulància del SEM que s’hi va desplaçar va ser colpejada i increpada per una part dels assistents a la “festa” il·legal.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).