Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Desallotgen 400 persones en una festa il·legal a Calella de Palafrugell

Escrit per el 5 d'Abril de 2021

  • El SEM va ser el que va alertar la Policia Local de Palafrugell.
  • La concentració va tenir lloc ahir a l’aparcament de la discoteca Costa Oeste, a Calella de Palafrugell.

La Policia Local de Palafrugell i els Mossos d’Esquadra han desallotjat una festa il·legal amb unes 400 persones que es va realitzar ahir a l’aparcament de la discoteca Costa Oeste de Calella de Palafrugell.

Segons informa el Diari de Girona, els fets van posar ahir cap a dos quarts de sis de la tarda, quan des dels participants en la concentració van requerir la presència d’una ambulància del SEM.

Quan hi van arribar els serveis mèdics es van trobar amb la festa il·legal i ràpidament van alertar la Policia Local de Palafrugell. Que alhora va avisar els Mossos d’Esquadra en veure la gran quantitat de gent que hi havia concentrada. Els Mossos hi van enviar a banda de patrulles de seguretat ciutadana algunes furgonetes de l’ARRO.

Imatges que han corregut per les xarxes socials corresponent als festa il·legal de Calella de Palafrugell

Festa il·legal també a l’interior del local

Des del Diari de Girona també apuntes que segons fonts municipals, també hi ha imatges que mostren que hi havia gent ballant a dins del local per les xarxes socials. De fet en aquest vídeo es pot veure com els concentrats amb música ben alta gaudeixen del sol i de la festa davant la discoteca, que té llicència de bar i que funciona així en aquests moments de pandèmia. Molts dels participants no porten ni mascareta, ni fan cas a cap mesura de seguretat i fins i tot consumeixen begudes.

Amb l’arribada de la policia, la festa es va anar apagant i al cap d’una hora, segons els Mossos, ja estava desallotjada. No va ser necessària fer-hi cap actuació de força sinó que la gent va anar marxant sense resisitir-s’hi.

En aquests moments, la Policia Local de Palafrugell té una acta aixecada contra el local i demà s’analitzarà, si pot haver-hi conseqüències penals contra els assistents i el local pel risc que podia suposar la festa il·legal, segons fonts municipals.


Opinions dels lectors
  1. ENCARNACIÓ el 7 d'Abril de 2021 a les 7:08

    Es una vergonya per part de la Policia Local i Ajuntament. A ple dia i en un lloc molt visible i no ho sabien ???? Va ser necessari que una persona entrés en coma etílic i hi anés una ambulància per descobrir-ho ???? Són uns ineptes pocavergonyes .

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).