Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell organitza nombroses activitats per celebrar el Cap d’Any

Escrit per a 30 de Desembre de 2022

  • Es podran escoltar les campanades de la plaça de l’Església, en directe, des de Ràdio Palafrugell.

Enguany es programen nombroses activitats per donar la benvinguda a l’any 2023, després de l’aturada per la pandèmia de covid. La plaça de l’Església serà un dels punts principals de celebració. A partir de les 23.30 hores, tindrà lloc un acte festiu i musical amb l’actuació de Marc Dunjó, obert a tothom, amb les posteriors campanades a les 12 de la nit. Aquestes seran retransmeses per Ràdio Palafrugell i Televisió Costa Brava.

Marina Trias, de l’Àrea de Joventut, destaca a Ràdio Palafrugell que tothom qui hi assisteixi haurà de portar el raïm.

Seguidament, un total de set locals d’oci nocturn de Palafrugell tindran les portes obertes la nit de Cap d’Any per celebrar de manera especial l’entrada al nou any. Es tracta dels establiments Candela, Daltònic, Funky Pizza, El Metro, Sidral, Sol de Nit i Tarannà.

L’endemà, 1 de gener a partir de les 7 del matí, com marca la tradició palafrugellenca, es donarà la benvinguda al primer sol de l’any des del Far de Sant Sebastià. Si el temps ho permet, es podrà veure el primer raig de sol, prendre xocolata amb melindros i ballar sardanes amb la Cobla Baix Empordà. Els i les assistents que ho desitgin, podran recollir un diploma d’assistència. Aquest acte està organitzat per l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafrugell i l’Associació Sardanista, amb la col·laboració de l’Hotel el Far.

Una mica més tard, a les 12 del migdia, la platja de Llafranc acollirà la segona edició de la primera nedada solidària de l’any a benefici de la Fundació Oncolliga Girona.

Per acabar, Trias destaca que el cartell del Cap d’Any ha anat a càrrec de Gerard Soler Coll, qui també va ser l’autor del cartell de les barraques de la Festa Major.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *