Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell organitza activitats esportives pel Dia Mundial de l’Activitat Física

Escrit per el 31 de Març de 2023

  • Les activitats se celebraran els dies 3, 5 i 6 d’abril. Inclouen la introducció a la marxa nòrdica, zumba, Fit Pump, aquàtic fitness i una caminada saludable.

Palafrugell celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física del 6 d’abril amb activitats esportives els dies 3, 5 i 6 d’abril. Inclouen la introducció a la marxa nòrdica, zumba, Fit Pump, aquàtic fitness i una caminada saludable.

La celebració començarà el dilluns, 3 d’abril a les 9 del matí amb la introducció a la marxa nòrdica. El punt de trobada serà el centre Tramuntana i no cal portar bastons. Ho organitza Dipsalut i les inscripcions s’han de fer trucant al 615 85 96 24.

El dimecres, 5 d’abril es podrà provar una activitat dirigida a l’àrea d’Esports. De 18.30 a 19.15 hores de Fit Pump i tonificació i de 19.30 a 20.15 hores, de Zumba. Les dues activitats es faran a la sala polivalent de l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès.

El dijous, 6 d’abril de 8 a 8.45 hores i de 20.15 a 21 hores es farà l’activitat d’aquàtic fitness a la piscina municipal. I de 9 a 9.45 hores de zumba a la sala polivalent de l’estadi. Les activitats requereixen inscripció prèvia presencial a la piscina municipal o bé, trucant al telèfon 972 30 44 94. Cal indicar que és pel Dia Mundial de l’Activitat Física.

El dijous de 15.30 a 17 hores, el SSIBE organitza una caminada saludable amb un recorregut fàcil. El punt de trobada és davant del CAP i es proporcionarà fruita i beguda. No cal inscripció prèvia. En parla Elsa Rueda, infermera del CAP de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).