Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell manté la recepció reial i la Cavalcada

Escrit per a 23 de Desembre de 2021

  • Tot i l’anul·lació de la Festa de Cap d’Any i del Parc Infantil de Nadal “Pinxo d’Aigua” a la piscina municipal.
  • Agustí Fernández, de l’àrea de Cultura espera no haver de suspendre la Cavalcada de Reis per segon any.

L‘enduriment de les restriccions per frenar l’expansió de la pandèmia a causa de la variant Òmicron, ha fet que Palafrugell hagi anul·lat aquesta setmana la Festa de Cap d’Any. A més, tampoc s’habilitarà el parc infantil de Nadal a la Piscina Municipal, conegut com el “Pinxo d’Aigua”. No obstant això, des de l’àrea de Cultura de Palafrugell mantenen la recepció reial i la Cavalcada de Reis.

El proper dia 5 de gener de 2022, Ses Majestats els Reis d’Orient rebran els nens i nenes al Teatre Municipal de Palafrugell. Agustí Fernández, de l’àrea de Cultura assegura que la situació epidemiològica hauria d’empitjorar molt per no fer aquesta recepció.

En aquest sentit, com l’any passat, la recepció serà de 10 a 15h i de 19 a 21h, en franges de 30 minuts. Al web de Cultura ja es pot fer la reserva prèvia per assistir a la recepció.

D’altra banda, Fernández també espera que l’evolució de la pandèmia no provoqui la suspensió de la Cavalcada de Reis. Un fet que seria una llàstima per a tots els infants del municipi.

Així, de moment, Palafrugell manté la Cavalcada de Reis. Això sí, s’avança l’horari de la cavalcada. Si les restriccions ho permeten començarà a les 17h a la plaça del Sol i finalitzarà a plaça Nova.

Recepció Reial 2021 al Teatre Municipal de Palafrugell

La cultura novament afectada per les restriccions

Les noves restriccions, de nou, afecten a l’àmbit de la cultura que ha vista reduït l’aforament al 70%. En aquest sentit, Agustí Fernández lamenta aquesta decisió que farà que els esdeveniments que hi hagi a partir d’aquest dijous tinguin un aforament real, al Teatre Municipal, d’entorn al 40%.

De fet, el concert de l’Escola de Música amb Clara Luna que havia de tenir lloc avui al vespre s’ha anul·lat. A més, cal recordar que les restriccions d’aforament també afecten al Cine Club Garbí.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *