Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell inverteix gairebé un milió d’euros per a reformar el camp del Gregal: nous vestuaris, magatzem i més espais

Escrit per el 31 de Gener de 2024

  • El regidor d’Esports, Isidre Tenas, destaca a l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell que els agradaria començar les obres un cop acabi la temporada.
  • La inversió és de 942.627,52 euros.

Palafrugell invertirà gairebé un milió d’euros per a reformar el camp del Gregal. Construiran vestuaris nous, un magatzem, farmaciola, un espai d’administració i eliminaran els mòduls prefabricats. El regidor d’Esports, Isidre Tenas, destaca a l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell que els agradaria començar les obres un cop acabi la temporada.

També milloraran els accessos dels vianants i vehicles i substituiran la teulada d’uralita.

Preveu que les obres durin entre quatre i cinc setmanes. Se sumaran al canvi de gespa que va inaugurar-se a mitjans del mes de gener. Exceptuant la gespa, Tenas destaca que l’estat del camp del Gregal “és un vertader desastre”.

El camp va construir-se l’any 1987. El 2000 van ampliar els vestidors i el magatzem. En un futur tenen previst fer més gran l’equipament esportiu.

Tenas destaca que les obres són necessàries per a l’alta afluència dels clubs, però també perquè no poden jugar a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès. Mantenen reunions amb els clubs per decidir com solucionar el mal estat de la gespa natural.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).