Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell instal·la 4 suports per fer-se selfies

Escrit per a 19 d'Agost de 2021

  • Sofi Font, tècnica de turisme de l’IPEP dona els detalls d’aquesta aposta per facilitar als visitants fer-se autoretrats.
  • Aquests suports s’han instal·lat en punts estratègics com el Far de Sant Sebastià o el mirador Joan Granells i Noguer.

Sofi Font, tècnica de turisme a l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell presenta els 4 suports per fer-se selfies que s’han instal·lat recentment. La idea és que els visitants es facin fotografies en alguns dels punts emblemàtics de Palafrugell i ho comparteixin a les xarxes socials. Així, es facilita que les persones es puguin fer selfies i, a més, s’aconsegueix que l’estampa sigui la més atractiva.

Aquesta setmana Palafrugell ha instal·lat 4 suports per fer-se selfies. Sofi Font explica que es tracta de construccions de fusta i acer inoxidable que aguanten el dispositiu mòbil per tal de fer possible una fotografia de cos sencer on es vegi el paisatge de fons.

De moment, se n’han instal·lat quatre, en alguns dels punts més emblemàtics del terme municipal. Així, aquests es troben al mirador Joan Granells i Noguer a Calella, a la punta des Blanc a Llafranc, a l’embarcador de Tamariu i per últim, al mirador de Joaquim Torró al Far de Sant Sebastià.

D’altra banda, la tècnica de l’IPEP avança que està prevista la instal·lació d’un cinquè suport. Aquest estarà ubicat en un dels punts estratègics de les Vies Verdes de Palafrugell.

Sobre el procés d’instal·lació de les estructures, la Sofi declara que aquest ha estat una feina minuciosa. En aquest sentit, remarca que s’han buscat les millors ubicacions, però que no creessin aglomeracions i que fossin llocs segurs.

Apropar la bellesa del territori

Segons la tècnica de turisme de l’IPEP, l’objectiu final ha estat el de “crear un marc ideal com a carta de presentació de tota la bellesa que podem trobar a la nostra destinació”.

Respecte al funcionament, només cal col·locar el dispositiu amb el qual es vol realitzar la fotografia al triangle d’acer inoxidable de l’estructura. Seguidament, activar el temporitzador i situar-nos davant l’estructura.

Abans de concloure l’entrevista, la Sofi afegeix que les estructures disposen d’un codi QR per escanejar que proporciona diferent informació a l’usuari.

Per últim, adjuntem l’entrevista íntegra amb la tècnica de turisme de l’IPEP Sofi Font respecte al fet que Palafrugell compta amb 4 suports per fer-se selfies. D’altra banda, també ha explicat que fa quinze dies van piratejar el compte d’Instagram de turisme. Un fet que les ha obligat a obrir un nou compte, @visitapalafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *