Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell i Begur estudiaran com millorar l’eficiència energètica dels polígons d’activitat econòmica

Escrit per el 4 d'Octubre de 2023

  • L’objectiu és fer les empreses i el polígon més sostenibles i adaptar-se als Objectius de Desenvolupament Sostenibles.

Palafrugell i Begur estudiaran com millorar l’eficiència energètica dels polígons d’activitat econòmica (PAE). L’objectiu és descarbonitzar el territori i fer les empreses i el polígon més sostenibles per adaptar-los als Objectius de Desenvolupament Sostenibles.

El projecte parteix d’un estudi de viabilitat d’instal·lacions d’autoconsum col·lectiu en 21 empreses dels polígons de Palafrugell i la Riera d’Esclanyà l’any 2022. A partir dels resultats, els dos Ajuntaments van sol·licitar l’assistència tècnica del Pla de Serveis d’Assistència als Ajuntaments i Entitats Municipals Descentralitzades per la Transició Energètica i l’Acció Climàtica de la Diputació de Girona, que ara s’ha concedit.

L’estudi es durà a terme amb el suport i l’assessorament de la Diputació de Girona per impulsar comunitats locals d’energia en zones d’activitat econòmica. L’Oficina de Transició Energètica del Baix Empordà farà la primera fase de dinamització.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).