Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell es veuria afectat pel toc de queda

Escrit per el 15 de Juliol de 2021

  • El Govern de la Generalitat ha inclòs Palafrugell entre els municipis que es veurien afectats pel toc de queda de la 1 a les 6 de la matinada.

Palafrugell seria un dels 158 municipis de Catalunya que es veuria afectat pel toc de queda. Aquesta és la decisió que ha presentat el Govern de la Generalitat. A més de Palafrugell, del Baix Empordà també estarien afectats Palamós, Calonge, Castell – Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.

La restricció de la mobilitat seria d’1.00 a 6.00 del matí en municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada igual o superior a 400 casos per 100.000 habitants els últims 7 dies. Així doncs, actualment, Palafrugell es troba per sobre d’aquesta ràtio (577 casos) i es veuria afectat pel toc de queda.

La intenció és que el toc de queda entri en vigor aquest mateix cap de setmana. A més, és preveu que duri, com a mínim, set dies; per això la mesura es podrà prorrogar. No obstant això, aquesta és la proposta de la Generalitat de Catalunya que ha de ser avalada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).