Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell és la seu del Saló dels Oficis i les Professions al Baix Empordà: hi aniran centres educatius, gremis, empreses i institucions

Escrit per el 22 de Febrer de 2024

  • El saló serà el 29 de febrer tot el dia i l’1 de març al matí a l’Espai Cultural La Bòbila de Palafrugell.

La Bòbila de Palafrugell acollirà el segon Saló dels Oficis i les Professions al Baix Empordà els dies 29 de febrer i 1 de març. Hi assistirà l’alumnat de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius de la comarca. També hi haurà la representació d’empreses, gremis, institucions públiques, les 21 famílies professionals d’FP i els certificats professionals.

L’objectiu és donar a conèixer la formació i ocupació de qualitat a la comarca, a part d’assessorar els estudiants en el seu itinerari formatiu i laboral. Aquest any també es vol visibilitzar els oficis, molts d’ells amb la falta de relleu generacional.

Obrirà les portes el dijous, 29 de febrer de 9 a 14 hores i de 16 a 18 hores i el divendres, 1 de març de 9 a 14 hores. A part de l’assessorament i els estands, el dijous, a la franja de la tarda, faran la xerrada per a les famílies “I tu, què vols ser de gran?”. L’objectiu és ajudar-les a l’hora d’acompanyar els fills en el moment de triar l’itinerari formatiu.

El Consell Comarcal del Baix Empordà organitza l’edició, amb la col·laboració d’FP Baix Empordà, l’Ajuntament de Palafrugell i la Cambra de Comerç de Palamós. Hi col·laboren els altres ajuntaments, les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya, gremis i centres que ofereixen Certificats de Professionalitat.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).