Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell entrega els setens premis Tom Sharpe al Teatre Municipal

Escrit per el 9 de Maig de 2024

  • Els premis són un homenatge a l’escriptor Tom Sharpe i premien el coneixement de l’anglès entre els estudiants a Palafrugell.

Palafrugell ha entregat els setens premis Tom Sharpe a alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat. Els lliuraments s’han fet al Teatre Municipal de Palafrugell el dijous, 9 de maig al matí. Aquest any s’hi han presentat 43 redaccions de l’alumnat dels instituts Baix Empordà, Frederic Martí i Carreras i la Sureda i del Centre Prats de la Carrera.

L’alumnat ha hagut d’escriure una redacció en anglès amb un to sarcàstic i humorístic, tal com feia l’escriptor Tom Sharpe. A més, han hagut d’explicar alguna experiència a l’estranger. La voluntat és afavorir l’escriptura i la lectura de textos en anglès entre els joves.

Els guanyadors de 4t d’ESO han rebut un trofeu, xecs de 100 euros bescanviables i dos llibres de Tom Sharpe. En canvi, els de 1r de Batxillerat, el trofeu, xecs de 125 euros i dos llibres.

L’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández; la regidora d’Educació, Maria Lluïsa Teixidor; la presidenta de la Fundació Tom Sharpe, Montserrat Verdaguer, i la cap d’àrea d’Educació, Núria Aupí, han entregat els premis.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).