Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell en Comú Podem presenta els cinc primers membres de la llista a les eleccions municipals

Escrit per a 12 de Gener de 2023

  • La llista estarà encapçalada per Josep Ferrés i Marcó.

El partit Palafrugell en Comú Podem ha presentat els cinc primers noms de la llista de les pròximes eleccions municipals del mes de maig. Fins ara, es coneixia que seria encapçalada per l’arquitecte Josep Ferrés i Marcó, qui té 38 anys d’experiència professional amb més de 500 projectes executats.

La número 2 de la candidatura serà Selma Laghzaoui Albachiri de 31 anys i filla d’immigrants magrebins que van arribar als anys 80. És gestora social, formada en teràpies del comportament i psicologia. Apunta que la doble cultura catalana i magrebina li permetrà entendre les dificultats i esperances de les persones nouvingudes. Aportarà una visió relacionada en l’habitatge social, educació, cultura, joventut i gent gran.

El número 3 serà Jesús Gich Rusiñol, nascut a Palafrugell l’any 1975 i llicenciat en filosofia per la Universitat de Girona. És professor de filosofia a la secundària i també, cambrer. Durant divuit anys va regentar el restaurant familiar Chez Tomàs de Llafranc. L’any 2010 va ser un dels fundadors de l’Associació Nosa Col·lectiu, per promocionar la música en viu a Palafrugell i deu anys més tard, el col·lectiu va ser guardonat amb el reconeixement Palafrugellenc de l’any. La seva implicació política és recent.

La quarta serà María de Prado Savalls de 28 anys i biòloga de formació. Va estudiar el grau en Biologia Ambiental a la Universitat Autònoma de Barcelona. Un cop acabats els estudis, va decidir tornar a Palafrugell. Apunta que la seva voluntat és que la població torni a gaudir de l’entorn natural de la comarca.

I el cinquè és Nick Bedson, nascut a Anglaterra i resident a Catalunya des de fa més de 40 anys. És llicenciat en història i amb un màster en Cultura Popular. És una de les persones fundadores del partit a Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *