Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell En Comú Podem obre un procés de primàries

Escrit per el 20 de Setembre de 2022

  • Alfons Rius presentarà una candidatura a les primàries per ser alcaldable a l’Ajuntament de Palafrugell.

El partit Palafrugell En Comú Podem obrirà un procés de primàries locals per decidir el candidat o la candidata que encapçalarà la llista a les pròximes eleccions municipals. Alfons Rius, actual líder del partit, apunta que ell sí que presentarà una candidatura.

En aquest nou mandat, remarca que serà important fer front a l’emergència climàtica. Considera que Palafrugell ha de disposar de més endolls per a carregar vehicles elèctrics.

A més, recorda que des del seu partit es va presentar una moció per constituir una comunitat elèctrica local. També considera necessari ajudar als habitants que vulguin instal·lar plaques solars a les llars i fer un parc agrari a Palafrugell i d’àmbit comarcal. Aquest projecte ja s’està treballant amb el regidor de Medi Ambient, Marc Heras, però evoluciona lentament.

Per altra banda, es mostra a favor de l’aplicació de canvis de circulació a la carretera vella de Calella, però no està d’acord amb la solució aplicada. Afegeix que de vegades se’ls fa difícil poder parlar amb l’equip de govern i que s’hauria d’escoltar més a la ciutadania.

També vol que l’ajuntament actual tingui més implicació en l’educació, en formar mà d’obra per al turisme i l’hostaleria i que no hi hagi faltes de respecte durant els plens municipals.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).