Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell En Comú Podem obre un procés de primàries

Escrit per a 20 de setembre de 2022

  • Alfons Rius presentarà una candidatura a les primàries per ser alcaldable a l’Ajuntament de Palafrugell.

El partit Palafrugell En Comú Podem obrirà un procés de primàries locals per decidir el candidat o la candidata que encapçalarà la llista a les pròximes eleccions municipals. Alfons Rius, actual líder del partit, apunta que ell sí que presentarà una candidatura.

En aquest nou mandat, remarca que serà important fer front a l’emergència climàtica. Considera que Palafrugell ha de disposar de més endolls per a carregar vehicles elèctrics.

A més, recorda que des del seu partit es va presentar una moció per constituir una comunitat elèctrica local. També considera necessari ajudar als habitants que vulguin instal·lar plaques solars a les llars i fer un parc agrari a Palafrugell i d’àmbit comarcal. Aquest projecte ja s’està treballant amb el regidor de Medi Ambient, Marc Heras, però evoluciona lentament.

Per altra banda, es mostra a favor de l’aplicació de canvis de circulació a la carretera vella de Calella, però no està d’acord amb la solució aplicada. Afegeix que de vegades se’ls fa difícil poder parlar amb l’equip de govern i que s’hauria d’escoltar més a la ciutadania.

També vol que l’ajuntament actual tingui més implicació en l’educació, en formar mà d’obra per al turisme i l’hostaleria i que no hi hagi faltes de respecte durant els plens municipals.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *