Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell en Comú organitza un debat sobre “una nova política de residus”

Escrit per el 23 de Gener de 2024

Palafrugell en Comú Podem organitza un debat sobre “una nova política de residus”, amb Eloi Badia, diputat dels comuns al Congrés, i Joan Miquel Trullols i Casas, director de residus de l’Àrea de Barcelona.

Amb el subtítol “Carrers nets. Comunitats Sostenibles”, l’acte serà divendres 26 de gener a les 19h al Museu del Suro. El presentarà la biòloga Maria de Prado i també hi intervindrà el portaveu del partit, Josep Ferrés. Ferrés explica que volen reflexionar sobre com s’han de gestionar els residus de manera que se’n pugui generar una indústria al voltant.

Ferrés aposta per mancomunar la gestió de residus i que es faci de manera directa per diferents ajuntaments.

El portaveu dels comuns critica la indemnització que l’Ajuntament haurà de pagar a l’empresa que gestiona actualment les escombraries, de mig milió d’euros. Assegura que no se li hauria de pagar “ni un duro” pels incompliments reiterats.

També critica que l’Ajuntament no ha estat prou exigent amb l’empresa.

Al pròxim ple municipal, Palafrugell en Comú Podem presentarà una moció perquè l’Ajuntament impulsi comunitats energètiques sositenibles. També una altra sobre l’aplicació de la interseccionalitat a totes les polítiques públiques. I una més que demanarà que es dediqui un 6% del pressupost a educació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).