Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell en Comú organitza un acte sobre la reforma laboral i el nou model turístic

Escrit per a 21 de juny de 2022

LA REFORMA LABORAL i EL NOU MODEL TURÍSTIC – Implicacions i beneficis a la Costa Brava”  que presentarem al Museu del Suro el proper dimecres 22 de juny a les 19 h. 

Des de Ràdio Palafrugell Alfons Rius, Regidor En Comú Podem Palafrugell. Ens fa un resum sobre l’acte.


“…Comptarem amb la presència de dos ponents importants, amb la secretària general de les comarques girorines de comissions obreres, Belén López i Josep María Martínez, membre de l’executiva d’indústria de les comarques gironines.
Informarem dels canvis que portarà la reforma laboral a nivell estatal, i també el nou model turístic que volem de tots els pobles de la costa brava i del Baix Empordà, que estaran convidats. En principi aquesta reforma laboral ens portarà molts beneficis fins i tot per a les noves contractacions en els motors del poble que mou Palafrugell i tots els pobles de la costa brava, que és el turisme de l’hostaleria… Per a una millora de les contractacions, on la prevaricació vagi a menys, s’ha de respectar els horaris i totes les condicions laborals per als treballadors de restaurants i hotels ..”

Alfons ens ha fet especial incidència en un turisme de 365 dies a l’any i també demana que es presti molta més atenció a l’escola d’hostaleria de l’Institut Baix Empordà.

“…Hem volgut fer la connexió amb el model turístic, canviar el turisme de sol i platja, per un turisme de tot l’any, aprofitant l’espai natural de les Gavarres.. Volem que tot això sigui efectiu, que l’escola d’Hostaleria del Institut Baix Empordà creixi, i per a això es necessita espai, més professionals, més alumnes…”


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *