Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell en alerta groga pel temporal “Glòria”

Escrit per a 20 de Gener de 2020

  • Pau Lladó, regidor de Protecció Civil de l’Ajuntament de Palafrugell destaca que Palafrugell es troba en alerta groga.
  • S’aconsella no apropar-se en zones properes al mar ni en lloc on puguin caure objectes.

Des de Protecció Civil de Palafrugell es fa una crida a la prudència pels possibles efectes que pot comportar la borrasca “Glòria”. En aquest sentit, Pau Lladó, ha explicat que Palafrugell es troba en alerta groga pel temporal que està passant per Catalunya. Aquest és un nivell intermig, tot i que també s’ha d’anar amb compte per la pluja i el vent que està tenint lloc a Palafrugell.

Des de la Generalitat de Catalunya s’ha alertat de la possiblitat que es puguin acumular fins dimecres fins a 200 l/m2. Pau Lladó ha explicat que des del consistori tenen activats tots els plans, tot i que de neu no se’n espera a Palafrugell.

Fins a les 13h s’han recollit a Palafrugell prop de 20 l/m2, segons dades de meteopalafrugell.net.D’altra banda, referent a l’acumulació de pluges, Lladó ha remarcat que estan alerta per si la riera de Tamariu o alguna altre punt del municipi es pogués inundar.

Pel que fa al temporal marítim, tant dilluns com especialment dimarts i dimecres hi haurà onades de fins a 4m 5m que en alguns casos poden superar els 7m en tota la costa. En aquest sentit, Lladó fa una crida a la responsabilitat per tal d’evitar ensurts.

Seguirem actualitzant les informacions en aquest portal web. Pau Lladó també ha apuntat que no hi hagut cap incidència al municipi. De moment, però, Palafrugell continua en alerta groga pel temporal de la borrasca “Glòria”.

Calella de Palafrugell aquest matí de dilluns

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *