Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell disposa d’uns 60.000 euros per oferir classes de reforç a primària i secundària

Escrit per a 20 d'Abril de 2021

  • Es tracta de diverses subvencions de la Generalitat de Catalunya. L’última en arribar és de 48.000 euros i s’emmarca en el Pla de Millora d’Oportunitats Educatives.

A finals del mes de març, l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell va rebre la tercera subvenció emmarcada en el Pla de Millora d’Oportunitats Educatives. Aquesta darrera suma, ascendeix als 48.000 euros que es destinaran íntegrament a ampliar els tallers d’estudi assistit. En total, amb les 3 quantitats rebudes, Palafrugell disposa d’uns 60.000 euros per oferir classes de reforç entre l’alumnat de primària i secundària del municipi.

La regidora d’Educació, Mònica Alcalà ja va avançar uns mesos enrere a Ràdio Palafrugell que havien rebut una primera subvenció. En aquest sentit, detallava en què consistien els tallers d’estudi assistit.

D’altra banda, la regidora també explicava que els taller s’iniciarien en breu, però aquests encara no ho han fet. Segons ha pogut saber Ràdio Palafrugell, els temes administratius estan retardant l’inici d’aquestes classes de reforç escolar.

D’altra banda, Mònica Alcalà, explica que dins d’aquest paquet de subvencions també es contempla la contractació d’una persona que coordini les activitats emmarcades en el Pla Educatiu d’Entorn. Alcalà detalla que s’està treballant per incorporar aquesta persona.

En paral·lel també s’oferiran tallers d’alfabetització digital per a pares i mares. Segons la regidora és un tipus de formació bàsica per tal que els progenitors tinguin les eines per a fer tràmits en línia amb els centres.

Davant la gran quantitat de recursos que permetrà aquesta subvenció, des de l’àrea d’Educació expliquen que oferiran aquests tallers també a l’alumnat de secundària. A més, tenint en compte la proximitat de la finalització del curs escolar, per no perdre aquests diners, també es contempla ampliar les classes de reforç durant l’estiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *