Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell disposa d’una ruta pel centre per a persones amb mobilitat reduïda

Escrit per el 7 de Juny de 2022

  • El Consell Comarcal va lliurar dos distintius a Palafrugell dins el seu Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà.

Des de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell s’ha treballat en el disseny d’una ruta pel centre de Palafrugell que sigui accessible per a persones amb mobilitat reduïda i compleixi amb tots els requisits necessaris per així certificar-ho.

A través de la plataforma única s’intenta donar la capacitat que tothom se senti a gust caminant per les voreres, i a poc a poc poder anar-les canviant, aquestes són les paraules de Pau Lladó, regidor de mobilitat de Palafrugell.

Seguint la iniciativa impulsada pel Consell Comarcal del Baix Empordà, Palafrugell ha creat aquesta proposta per oferir una ruta accessible, la qual es pot trobar al web www.visitpalafrugell.cat i en fulletons explicatius disponibles a les oficines de turisme del municipi, en català, castellà, anglès i francès:

https://visitpalafrugell.cat/proposta/ruta-accessible-visitapalafrugell-2/

El passat dimarts 31 de maig l’Alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, va recollir els distintius del Pla d’Accessibilitat Turística, lliurats pel Consell Comarcal del Baix Empordà, per l’Oficina de Turisme Pineda Gèlia i per aquesta proposta de recorregut accessible pel nucli de Palafrugell.


Opinions dels lectors
  1. pepe el 8 de Juny de 2022 a les 11:42

    Em sembla molt bé que es fasi una ruta adaptada pel centre de cara al turisme, però… i les persones que vivim aquí? Que a mí m’expliquin com puc anar al CAP, a la farmacia més propera, a comprar segons a quins llocs, a veure a la meva filla a casa seva, anar a votar…

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).