Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell commemora la Diada des de Els Ametllers

Escrit per el 11 de Setembre de 2021

  • Per segon anys consecutiu a causa de la pandèmia l’acte institucional s’ha traslladat a Els Ametllers.

Palafrugell ha tornat a celebrar la Diada Nacional de Catalunya, aquest 11 de setembre, amb un acte institucional que s’ha celebrat a l’espai de Els Ametllers. D’aquesta manera, igual que l’any passat, l’acte institucional ha estat marcat per comptar amb un format més reduït en un espai amb accés de públic limitat, i respectant totes les mesures de prevenció contra el Covid-19.

L’acte s’ha iniciat amb el parlament de l’alcalde del municipi, Josep Piferrer i com marca la tradició, la hissada de la Senyera al so de Els Segadors, interpretat per la Coral Nit de Juny, que seguidament ha ofert un recital de diverses cançons.

D’altra banda l’acte ha comyurant amb la col·laboració de l’Associació Centre de Persones Sordes del Baix Empordà i s’ha comptat amb la presència d’una intèrpret de llenguatge de signes.

Paral·lelament, dins la programació dels actes de la Diada, al Teatre Municipal, des del 10 de setembre i durant 8 dies es podrà veure l’exposició 25 anys fent pinya, dels Marrecs de Salt. Es tracta dun recorregut per  la història de la popular colla castellera.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).