Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell celebrarà una Diada amb restriccions

Escrit per el 3 de Setembre de 2020

  • Per accedir a l’acte institucional de l’11 de setembre al Teatre Muncipal cal fer una reserva prèvia obligatòria trucant al 972613110, abans de dimecres 9 de setembre.

Palafrugell celebrarà una Diada amb restriccions. Així, la pandèmia de la Covid-19 farà que enguany l’acte institucional de l’11 de setembre tingui un format més reduït en un espai limitat a l’accés de públic. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Palafrugell trasllada l’acte institucional, organitzat amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, al Teatre Municipal. En aquest sentit, cal recordar que en els darrers anys la celebració s’havia desenvolupat als jardins de Can Bech. És a dir, just davant de la seu consistorial.

L’accés només podrà ser a través de reserva d’entrada obligatòria. Així, quan s’arribi al màxim permès per l’aforament es tancaran les inscripcions. Per poder reservar seient cal trucar al  972613110 abans de dimecres 9 de setembre. Cal deixar les dades de cada assistent (nom i cognom, DNI, correu electrònic i telèfon). Cada persona podrà reservar, grups de 2, 3 ó 4 seients.

Així, els actes de la Diada a Palafrugell s’iniciaran puntualment a les 12 del migdia amb l’actuació de la coral Nit de Juny, per continuar amb el parlament de l’alcalde del municipi Josep Piferrer i, tot seguit, es procedirà a la hissada de la Senyera al so d’Els Segadors, interpretat per la mateixa coral.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).