Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell celebra la Fira del Llibre i la Rosa

Escrit per el 21 de Juliol de 2020

  • Aquest dijous 23 de juliol a la plaça Ermengarda de 18 a 22h amb una desena de parades.

Tres mesos després de la diada de Sant Jordi, Palafrugell celebra la Fira del Llibre i la Rosa. Un acte que pretén substituir la diada que es va haver de suspendre per la COVID-19. L’esdeveniment comptarà amb tots els protocols de sanitat establerts i comptarà amb 9 parades de llibres i roses.

Tot i que Barcelona i altres punts de Catalunya han decidit suspendre també la Fira del Llibre i la Rosa pels rebrots de coronavirus a Palafrugell l’acte continua endavant. Noemí Adarnius, responsable de Joventut explica que la plaça Ermengarda permet controlar les entrades i sortides.

No obstant això, continuen amatents a l’evolució de la pandèmia per si, finalment, s’hagués de suspendre. De totes maneres, des de l’àrea de Joventut han volgut promoure aquest alternativa, tot i que tenint clar que no poc tindrà a veure amb Sant Jordi com apunta la regidora de l’àrea, Mònica Tauste.

En aquest sentit, des del consistori remarquen que tant les floristeries i les llibreries del municipi tenien ganes que es tirés endavant la iniciativa. A més de la situació de la pandèmia, veure que es feia en d’altres punts del territori i la definició dels protocols que s’havia de seguir van fer retardar l’anunci de l’esdeveniment.

Parades al centre i circuit tancat

Dins d’aquests protocols, com s’ha comentat, hi ha el fet de poder establir una entrada i una sortida diferents. Noemí Adarnius també detalla que les parades se situaran al centre de la plaça i els visitants faran un circuit circular.

En total, entre llibreries i floristeries, hi haurà 9 parades. Una xifra molt inferior a les prop de 60 que hi ha per una diada de Sant Jordi atès que en aquesta Fira no hi participen entitats del municipi.

Malgrat que no hi haurà les tradicionals signatures de llibres, sí que hi haurà un parell d’escriptors. En aquest cas, Virginia Ortega i Jordi Prat. Amb aquests dos noms i les parades participants, Palafrugell celebra la Fira del Llibre i la Rosa, tot i que amb la mirada posada en els rebrots i l’evolució de la pandèmia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).