Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell capdavanter en transformació digital

Escrit per a 23 de juliol de 2020

La V edició dels Reconeixements Administració Oberta deixa a Palafrugell com a ajuntament capdavanter en transformació digital. El Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC) també va reconèixer els consistoris de Girona i Roses, per segon any consecutiu i Calafell.

L’objectiu dels guardons és valorar i reconèixer la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva conseqüent transformació digital en l’atenció ciutadana i en la seva gestió interna.

Aquests reconeixements, que distingeixen set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa, s’atorguen en base una metodologia pròpia que analitza amb rigor més de 30 indicadors objectivables de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals. 

Enguany han estat guardonats 75 ens locals catalans repartits en 7 categories. Així, dins la categoria d’ens entre 20.001 i 50.000 habitants Palafrugell comparteix la primera posició amb Calafell. Per tant, supera el consistori de Manlleu que l’any passat liderava aquesta categoria.

L’Ajuntament doncs millora en l’aspecte d’aministració electrònica i Palafrugell passa a ser un municipi capdavanter en transformació digital.

El Consorci AOC té la seva gènesi en el “Pacte per a la promoció i el desenvolupament de la Societat de la Informació” a les administracions públiques catalanes, signat al Parlament de Catalunya el 23 de juliol de 2001, entre els presidents de tots els grups parlamentaris, el Govern de la Generalitat de Catalunya i els governs locals representats per Localret. La missió de l’AOC és impulsar la transformació digital de les administracions catalanes, per promoure governs àgils, lògics i col·laboratius. 


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *